Danışman Kurulu
Ünal Yılmaz

Ünal Yılmaz

1965 yılında Sinop'ta doğdu. Sektör ile ilk olarak 1987 yılında Fenerbahçe Spor Kulubu Sosyal Tesislerinde tanıştı. 1987 yılından beri çeşitli otel ve restaurantlarda çeşitli pozisyonlarda çalıştı. Sektördeki uzun soluklu tecrübelerinden sonra bilgilerini aktarmak amaçlı eğitime yöneldi ve EKS Mutfak Akademisi'nde Yiyecek-İçecek İşletmeciliği derslerini vermektedir. 

...
Ece Nevra Durukan

Ece Nevra Durukan

2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu ve mezuniyetinin ardından UNICEF ve Dünya Sağlık Örgütü’ndeki gönüllü çalışmalarına devam etti. 2003-2006 yılları arasında Özel Bilfen Okulları’nda diyet danışmanı ve eğitmen olarak çalıştı. Aynı kurumun bünyesindeki Biltur Catering Şirketi’nde kalite güvence müdürü olarak görev aldı, yönetim temsilcisi olarak  kalite ve gıda güvenliği sistemlerinin kurulması ve yürütülmesinden sorumlu oldu. Dr.Pozitif Online Kaliteli Yaşam Merkezi’nde beslenme eğitimi ve davranış değişikliği üzerine çalışırken, 2007 yılında Uluslararası NLP Uygulamaları ve İleri Davranış Modelleme Teknikleri Uzmanlık Sertifikası ve hipnoterapi eğitimi alarak Kem...

Esat Özata

Esat Özata

1980 Kırklareli doğumlu, ilk ve orta okulu İstanbul’ da bitirdi. 15 yaşında aşçı olmaya karar verdi. Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Mutfak bölümünden mezun oldu.
Yüksek öğrenimini sırasıyla; Ege Üniversitesi yiyecek- içecek işletmeciliği, Yıldız Teknik Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü tamamladı. Lise yıllarında katılmış olduğu yöresel yarışmalardan ödüller aldı. 2003 yılında Türk Aşçılar Milli Takımına girmeye hak kazandı. Katıldığı yurt içi ve yurt dışı uluslar arası yemek yarışmalarında bir çok ödül kazandı. Dünyaca ünlü Hilton, Crowne Plaza, Barcelo gibi zincir otellerde çeşitli pozisyonlarda çalıştı. Yemek yapmanın yanı sır...

Rafet İnce

Rafet İnce

1981 yılında Konya Ereğli’ de doğdu. Tekirdağ Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi ile Mutfakla tanıştı ve aldığı burs ile 4 yıl Le Cordon Blue Lisbon da güzel sanatlar bölümü gastronomi eğitimi aldı ve bu süre içerisinde İtalya’ da 2 yıl staj yaptı.
2001 yılında Türkiye’ ye dönüp çeşitli otel ve restaurantlar da görev yaptı. 2006- 2007 yıllarından itibaren Ağaoğlu şirketler grubu My City otelde Executive Chef olarak görev almaktadır.

...
Aydın Demir

Aydın Demir

27 Aralık 1969 yılında doğdu. Ziyapaşa ilkokulu, 50. Yıl Çağlayan Lisesi ve 50. Yıl Küçükyalı Lisesinde öğrenim görmüştür. Şu anda Cumhurbaşkanlığının Mutfak Koordinatörlüğünü ve danışmanlığını, Konyalı Restaurant Group işletmesinde Coordinator Executive Chef ve Divan Otel - Taksim / İstanbul' un Executive Chefliğini yapmaktadır. Bundan önce sırası ile Changa Restaurant Executive Chef, The Ritz Carlton Hotel Sous Chef, Çırağan Sarayı Hotel Kempinski Senior Sous Chef & Chef de Cuisine Tuğra Restaurant gibi ünlü otel ve restaurantlar da çalışmıştır.

...
Telif Hakkı 2017 © Eyüp Kemal Sevinç Gastronomi Hiz. ve Dış Tic. Ltd. Her hakkı korunmaktadır.