Akademik Takvim

 

EKS MUTFAK AKADEMİSİ

PROFESYONEL EĞİTİM PROGRAMI

 

 

05.02.2018      PROFESYONEL TEMEL AŞÇILIK EĞİTİMİ __________________
(HAFTA İÇİ 4 GÜN ... 10:00-14:00)
(HAFTA SONU .......... 10:00-18:00)


05.02.2018      PROFESYONEL TEMEL PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK EĞİTİMİ __
(HAFTA İÇİ 4 GÜN ... 10:00-14:00
)
(HAFTA SONU .......... 10:00-18:00)


10.02.2018      YİYECEK & İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ _______________________
(
HAFTA İÇİ ... 19:00-22:00 ve HAFTA SONU ... 10:00-15:00)                                                                                                                                             
04.06.2018      PROFESYONEL TEMEL AŞÇILIK EĞİTİMİ __________________ 

04.06.2018      PROFESYONEL TEMEL PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK EĞİTİMİ __

09.06.2018      YİYECEK & İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ ______________________        

08.10.2018      PROFESYONEL TEMEL AŞÇILIK EĞİTİMİ ___
_______________ 

08.10.2018      PROFESYONEL TEMEL PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK EĞİTİM__

13.10.2018      YİYECEK & İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ ______________________                                

Tüm 'profesyonel' gruplar için söz konusu olan ortak teorik eğitim, dönemin ilk iki haftasındaki HAFTA İÇİ 4 GÜN 10:00-14:00 arası gerçekleşmektedır.
Uygulamalı eğitim, üçüncü haftadan itibaren başlamaktadır; gruplar, bu aşamada, HAFTA içi ve HAFTA SONU olarak ayrılmaktadır.

Telif Hakkı 2018 © Eyüp Kemal Sevinç Gastronomi Hiz. ve Dış Tic. Ltd. Her hakkı korunmaktadır.