İleri Seviye Yat ve Mutfak Personeli Eğitimi

EĞİTİM ÜCRETİ

6.000 TL(KDV DAHİL)

Eğitim Süresi

5 HAFTA
EĞİTİM PROGRAMI
1. HAFTA
  • İş Güvenliği
  • İlk Yardım ve Tehlike Halinde Hayatta Kalabilme
  • Teknik Eğitim
  • Hijyen ve Bakteriyoloji
  • Çevrecilik Bilinci
  • Satınalma
  • Depolama
2.HAFTA
  • Temel Mutfak Teknikleri
  • Servis ve Sofra Düzeni
  • Tabak Sunumları ve İncelikleri
  • Haftalık ve Aylık Menü Planlaması
  • Pratik Bar Uygulamalar
3.HAFTA
  • Etler ve Pişirme Teknikleri
  • Deniz Mahsulleri ve Pişirme Teknikleri
  • Zeytinyağlılar
  • Geleneksel Zeytinyağlı Türk Yemeklerinin, Mevsime Uygun Sebzelerle ve Klasik Pişirme Tekniklerine Bağlı Kalınarak Hazırlanması
  • Zeytinyağlı Yaprak Sarma
  • Zeytinyağlı Kereviz
  • Zeytinyağlı Taze Fasulye
  • Zeytinyağlı Barbunya
  • Makarnalar ve Sosları
  • Taze Makarna Hamurunun Hazırlanması ve Bu Hamurdan Çeşitli Şekillerde Makarnalar Üretilmesi
  • Makarnaların Yapıları, Şekilleri ve Mevsime Bağlı Türlü Soslann Hazırlanması
  • Domates Sos
  • Kremalı Soslar
  • Fesleğen Sosu
  • Deniz Mahsulleri ile Yapılan Soslar
  • Salatalar ve Soslar
  • Sıcak - Soğuk Mezeler
4.HAFTA
  • Çin ve Uzak Doğu Mutfağı
  • Sushi
  • Japon Mutfağının Geleneksel Yiyeceğinin Tanıtılması
  • Haşlanmış Pirinç, Zaman Zaman Sebzeler ve Çeşitli Balık Türlerinin Yenebilir Deniz Yosununa Sarılıp Rulolar Halinde Hazırlandıktan Sonra Dilimlenerek Servis Edilmesi
  • Ev Ekmekçiliği
  • Tatlı Tuzlu İkramlar
  • Tatlılar
5.HAFTA
  • Tekne Gezileri
  • Tekneyi Tanıma
  • Tekne Temizliği
  • Tekne Bakımı
  • Proje Sunumu
  • Teorik ve Uygulamalı Sınav
Telif Hakkı 2017 © Eyüp Kemal Sevinç Gastronomi Hiz. ve Dış Tic. Ltd. Her hakkı korunmaktadır.