TARİFNAME TEMEL AŞÇILIK

EĞİTİM ÜCRETİ

2.000 TL (KDV DAHİL)

Eğitim Süresi

8 Hafta

8 hafta olarak hazırlanan Temel Aşçılık Programı aşçılığın temel tekniklerini ve uygulamalarını öğrenmek isteyen mutfak tutkunları için tasarlanmış bir programdır. Ders saatleri çalışan kişiler düşünülerek is çıkış saatlerine uygun olarak planlanmıştır.

 

 

Temel Aşçılık Programı’nda neler var?

 

8 Hafta
24 Saat
EĞİTİM PROGRAMI
1. HAFTA
  • BIÇAK KULLANMA VE DOĞRAMA TEKNİKLERİ
  • MISE AN PLACE HAZIRLAMA / ÇORBALAR VE SOSLAR
2. HAFTA
  • TAVUK VE PİŞİRME METODLARI
3. HAFTA
  • ET ÇEŞİTLERİ VE PİŞİRME TEKNİKLERİ
4. HAFTA
  • DENİZ ÜRÜNLERİ HAZIRLAMA VE PİŞİRME YÖNTEMLERİ
5. HAFTA
  • TAZE MAKARNALAR VE SOSLARI
6. HAFTA
  • PİLAVLAR VE PİŞİRME TEKNİKLERİ
  • RİSOTTO YAPIMI
7. HAFTA
  • MEZE VE ZEYTİNYAĞLILARI HAZIRLAMA YÖNTEMLERİ
8. HAFTA
  • DÜNYA MUTFAKLARINDAN SEÇMELER
  • * Ücret iadesi yoktur.
  • * Ders telafilerinin bildirimleri etkinlikten 3 gün önce yapılmalıdır.
EĞİTİM SETİ
  • Aşçı Önlüğü (1 Adet)
  • Aşçı Kepi (1 Adet)
  • Zwilling Marka 3’li, Kılıflı Bıçak Seti

* * Öğrencilerimize eğitim seti ücretsiz olarak verilecektir.

Telif Hakkı 2017 © Eyüp Kemal Sevinç Gastronomi Hiz. ve Dış Tic. Ltd. Her hakkı korunmaktadır.